NIGHT OF THE SPATZ 2017


Wat hebben we een prachtige Night Of The Spatz gehad. Alleen maar positieve geluiden en bedankjes van de meegereisde fans. Het is fantastisch dat je op zo'n manier je 20 jarig jubileum mag vieren. Voor ons was het genieten een hele avond lang. Mooi dat jong en oud samen zo'n mooi feestje kunnen bouwen. De jongste was 16 de oudste 81, prachtig toch.

Dit was dan alweer de 4de NOTS. Altijd afwachten hoe de avond zal verlopen. De drie honderd kaarten waren in no-time uitverkocht. Om 18.30 uur stroomde het al lekker vol bij Mensink Schoen. De scoutinggroep uit Denekamp verzorgde de koffie met botterkook van Kienhoes. (Henkie nog bedankt voor de matsprijs, scouting ook bedankt, we maken het nog goed met jullie) Consumptiekaarten werden al goed verkocht. De opbrengst daarvan komt ten goede aan het kindercarnaval en het Doctor Eekmanhof, zij sparen voor een duofiets. Als tegenprestatie fungeerden   vrijwilligers van kindercarnaval en Eekmanhof als barpersoneel. Tegen 19.00 uur kwamen de bussen van Richters voorrijden, fans d'r in, wij hoedjes uitdelen en rap richting de Pruus. Er moest een klein eindje gewandeld worden alvorens Diele Rigterink bereikt werd. Dit werd gelukkig niet als probleem ervaren. Bij binnenkomst stonden de danseressen van het Greungala een welkomstdrankje uit te delen. DJ Hebetijger draaide als vanouds en tegen 20.30 trapten we af voor onze eerste zet. Voornamelijk eigen nummers. Prachtig om te horen dat ze de teksten uit volle borst meezingen. Onze zangeressen hadden een leuke spatzenquiz in elkaar gezet welke werd gewonnen door oud-spatz Rob Naats. Daarna betrat Jopie Vogelvang het podium om de zaal ouderwets op de kop te zetten. Als wij op zo'n leeftijd nog net zo springen als haar, dan tekenen we er direct voor.

Onze laatste set was genieten voor ons, wat een geweldig publiek hebben we toch. Handjes in de lucht, meezingen, peerdrieden met Loeks, mooi, mooi. Om 1.00 uur was de Diele weer leeg. Iedereen tevreden naar huis. Het was een gedenkwaardige NOTS. Volgende dag alles weer netjes opgeruimd, op naar 25 jaar Spatzen. Helaas moesten we veel mensen teleurstellen. Ze hadden geen kaartje kunnen bemachtigen. We denken erover na hoe we dat over 5 jaar kunnen oplossen. Iedereen die geweest is ontzettend bedankt. Vrijwilligers bedankt, familie Rigterink bedankt, Melvin de Winter bedankt voor het prachtige licht en geluid, iedereen die we vergeten zijn bedankt, en natuurlijk Mirco Veldboer ontzettend bedankt voor de prachtige foto's die je gemaakt hebt. Topper. Hieronder enkele foto's van deze memorabele Night of the Spatz.

Entreekaartje NOTS 2017

Machtig gezicht 6 volle bussen met Spatzenfans.

Chiel deelt de mutsjes uit in de bus.

Aankomst bij Diele Rigterink, duurde even voordat iedereen binnen was.

Wachten werd beloond met een lekker drankje.

Onze Hebetijger met Spatzenhoedje.

Volle bak, mooi man allemaal Doarper.

Jan Haafkes oudste SpatzenFan 81 jaar met dochter Mirjam. Immer dabei.

Auch immer dabei.

Neefjes zonder groene knuppels maar wel een groen Spatzenmutsje.

Ein Prosit der gemutlichkeit.

Wat is het mooi in de Pruus, 1 moal in de vief joar wat te doon. Spatzen gewt nen feestke Tom hef grote schoon.

Kleine trommelaar achter een groot drumstel.

Stoere kearls, oale rakkers.

Spatzenquiz, verassing van Miranda en Mienke. Rob "De Neus" Naats terechte winnaar?

Mevrouw Vogelvang zet de tent op de kop.

Jopie bedankt, Jopie bedankt, Jopie, Jopie, Jopie bedankt.

Trompetos, geconcentreerd als altijd. Koppie d'r bie hooln.

Wie waarn d'r veur 't eerst bie.

Sommige dames lachen altijd naar fotograaf Mirco.

Piet onze man achter de schermen.

Ha, ha Marietje, beij toch nog op de foto komm.

Wat hewt toch mooi met nen allen.

Hey kom op 't is tied, tied veur de Spatzen.

Noh tot tooken keer mer weeer.