NIGHT OF THE SPATZ 2002

ZATERDAG 23 MAART WAS HET DAN ZOVER, DE VIJFDE NIGHT OFF THE SPATZ. EEN DIKKE 150 VRIENDEN STAPTEN IN DE BUS, NIET WETEND WAAR DE REIS NAARTOE GING. HET WERD EEN AVOND WAAR NOG LANG OVER NAGEPRAAT ZAL WORDEN.

Hieronder de vele foto's van deze avond, zij zeggen genoeg over het succes van deze avond. Eerst enkele feiten. Het feest vond plaats in Veldhausen (duitsland) in een schitterende scheune. Het vervoer ging per dubbeldekker en harmonicabus. Natuurlijk traden wij erop, dat was het enigste wat bekend was. De disco Show Alabamha van Robert V. was er. Toetkapel 'T IS GREUN speelde weer fantastisch. Jos Kappelhof zorgde samen met oom Wim voor de inwendige mens. Er was een verloting met prachtige prijzen. Zombie had het geluid weer perfect voor elkaar. Drank werd er volop gedronken. Iedereen had lol. Sjonnie Wintels was jarig. De topper van de avond was JOPIE VOGELVANG uit Aalsmeer, zij zette de hele tent volledig op den kop. Met dank aan: firma HEBETEX Tapijten, Stichting Dorpsfeest en Slagerij Kappelhof die belangeloos materiaal ter beschikking stelden

Prijswinnaars Rondvlucht 2002: Sjonnie Wintels, Judith ten Breul en Ivo Zekhuis.

woar geet hen?

Mooi op hoes an

 

Zoveel lol en dat allemaal voor slechts 20 Euro p.p.

Volgend jaar de 6de Night, kieken wat dat weer wodt. Iedereen die geweest is onmeunig bedankt veur dissen geweldigen oamd.