Night 2003 super gezellig

 

De Night of the Spatz 2003 zit er weer op. Hij was wederom geslaagd. De lokatie was goed, de sfeer was goed, de halve liters waren uitstekend, het geluid was perfekt, Wooden George was weer als vanouds, De Alabama Discoshow was werelds met D.J. Robbie and Ronald, vele vrienden die de eerste nacht er al bij waren, waren er nu ook weer.

We hebben als Spatzen genoten en erg lekker gespeeld. Vrijdag avond tijdens de soundcheck vloog er nog een basbox in de fik. Dat was even schrikken, maar zaterdag was het geluid perfekt. Dankzij onze geluidsman Wouter Molendijk en onze gouden vriend Theo Ekkelboom, die gratis zijn basboxen aan ons ter beschikking stelde. Theo had ook al voor pick-ups en een extra mengpaneel gezorgd zodat Wooden George zijn soms krakende gouwe ouwe singeltjes weer kon draaien. Heel apart als je zijn intro weer hoort. "Goeden avond dames en heren dit is de Wooden George Disco show." Zo was het vroeger bij de Kul. Zo was het in 2003 weer tijdens onze Night. Prachtig. Rob Vischedijk had zijn hele hebben en houwen op disco gebied meegenomen. Een vrachtwagentje vol. Wat een lichtshow heeft onze Rob. Samen met Ronald Blauwgeerts zette hij een prima en zeer profesionele show neer. En wat praten kan ons Robje, hoog hollands en plat door elkaar. Geweldig. Zo als gezegd speelden we lekker en "De tafel Twenthe" zat lekker vol met gezellig volk. De bediening en gastvrijheid waren goed. De reakties waren allen positief. "Kearl wat nen mooien oamd" en dat was het ook. Hieronder de foto´s die gemaakt zijn door Gijs Vastert. Gijs heeft ook enkele filmpjes gemaakt.

Beugelparty. De meter is uit. Kratjes met steekwagen in.

Ok goeiendag.

Wanneer begint ze noe?

Robbie en Ronald

Wouter Molendijk ons geluidsmenneke.

Gijs Vastert met de zelfontspanner.

Komt mer ne luk noar veur'n.

Goa dan ok op tied noar ber.

Oude Bekenden.

Good old Wooden George.

Kiek Luuk in stoat in de kiekert.

De B. Hoogklimmerstraat was wederom present.

Mooi schap.

Hallo vriendjes en vriendinnetjes.

 

Wat gezellig

Pontie is blij, wie niet.

Hey, Raik kiek wat nen spierballen.

Hoppa

He, wat gezellig.

trompettos

Doehoeggggggg.

Efkes zitten

Hier, doar hey em wa, ons Chieltje

Wat nen lol.

Theddeeeeee

wil ie nig deur het beeld hen loop'm

Wat ne licht hef Robke toch.

Onze Bassie en Frank weer op de kloomp.

 

Zo'n avond is alleen mogelijk als iedereen kostenloos wil meewerken. Je dingen kunt lenen i.p.v. huren. Daarom nogmaals speciale dank aan: Jos Groener, Theo Ekkelboom, Rob Vischedijk, Ronald Blauwgeerts, Gijs Vastert en alle vienden en vriendinnetjes die geweest zijn op "The Night 2003.

Ook nog dank aan de volgende bedrijven.