OPTOCHT 2003


De Denekamper carnavalsoptocht 2003 was er weer eentje van een zeer hoog gehalte. Stralend weer en alleen maar blijde gezichten. Onze trompetist Leon voerde het denekamper narrenvolk dit jaar aan onder de naam Prins Leon de 1ste. En hij deed dat op een fantastische orginale manier. Vriend van de Spatzen Gerben Ottink was de heerser over het 1500 leden tellende Greun'nriek. Hieronder een inpressie van de optocht 2003.

De Pielepakkers vlak voor de optocht, altijd in voor een vage aktie. Dit jaar dachten ze de feestvreugde te verhogen door overal doorheen te toeteren. Bijna gelukt mannen, maar de aktie op maandagavond en de foto tijdens de optocht was zeer geslaagd. We wachten vol smart op de aktie van volgend jaar.

De Oranje kieltjes vlak voor de optocht. Een feestelijk zootje.

D'jees, Ronald Blauw en Rob Vischedijk beter bekend als duo Robbie Ronald.

De te smalle randweg, een veel voorkomend thema in de optocht.

Onze burgervader, heer Willeme hield persoonlijk de touwtjes strak in handen.

De Oranje Kieltjes wensen iedereen een fijn Carnaval.

Oud Jonker van de Greun'n en Sik van de Oel'n, Skippy, veurop de schitterende nieuwe Hertogenwagen van de Nachtuulkes.

De prachtige wagen van de 33 jarige carnavalsvereniging de Nachtuulkes. 2 in Denekamp, 3 in Oldenzaal. Totaal 5 punten. Grote Klasse.

Jonker Gerben 1 en Sik Barry vrienden van de Spatzen, de Spatzen zijn weer vrienden van de Greun'n. Mooi toch.

De prachtige wagen van de Greune Kottelpeerkes. 1 in Denekamp, 4 in Oldenzaal. Totaal 5 punten. Grote Klasse.

 

 

De prachtige wagen van de Kottelpeern. 3 in Denekamp, 2 in Oldenzaal. Totaal 5 punten. Grote Klasse.

 

Prins Leon 1 en Sik Jurgen. Het carnaval zit er weer op. 2003 was een goed carnavalsjaar in Denekamp. Elke vereniging kan tevreden achterom kijken. Wij kijken alvast weer vooruit. Leon kan zich weer vrijmaken voor de Spatzen. En Jurgen kan zich volledig gaan richten op zijn nieuwe kapel.

 

Oh, ja. Als je op de foto hieronder klikt kun je het nummer "De Bontjas" Downloaden. Dit nummer was tijdens de optocht slecht te horen.