Goeiendag, welkom op de site van "Stichting Orginaal Denekamper Spatzen". We zijn een hobbyband die wel van een potje gezelligheid houdt. We spelen eigen nummers in het Twentse dialect, maar ook Nederlandse, Duitse en Engelse covers. Ons doel is altijd een feestje bouwen voor het publiek en natuurlijk voor onszelf. Dit lukt ons aardig.

Op deze site vooral veel fotoverslagen van optredens, maar ook de nodige info over de Spatzen en andere zaken die ons zo bezighouden. We zijn ook bezig onze cd's online te zetten. Klik hier om onze eigen nummers te beluisteren.

In het menu onder knop Overzicht vind je een overzicht van alle pagina's waaruit deze site bestaat.

 

Laatste nieuwtjes: 

* Op 27 februari hebben we eindelijk weer eens kunnen optreden. Susan Teunissen had samen met Peter Swenson Proud Denekamp Live georganiseerd. Dit was een live video-stream concert met allemaal denekamper zangers en zangeressen. Het werd een prachtige avond. De stream werd door  een dikke 15000 mensen beken. Dit is toch prachtig. Band Musk, van oud Spatz Bas Morsink, begeleide veel van deze zangeressen en zangers. Musk verzorgde zelf ook enkel optredens. Wij als Spatzen mochten ook een klein half uur aantreden. Machtig mooi om weer eens samen muziek te maken. Hieronder een samenvatting van het gedeelte wat wij mochten verzorgen deze avond.

Beelden Spatzen op Proud Denekamp Live

 

 Oud nieuws:

* Corona heeft aardig wat roet in onze hobby gegooid. We hebben begin maart voor het laatst gerepeteerd en het ziet er naar uit dat het nog wel even gaat duren voordat we onze hobby weer op kunnen pakken. We hopen dat in 2021 alles weer normaal wordt en we weer kunnen spelen.

* Onze Lange Tom is jubileum Prins van de Köttelpeern. Samen met Sik René gaat dit een super carnaval worden. Wij hebben speciaal voor dit super duo ons nummer "Hugo van den Denekamp" omgedoopt tot prinsenlied. Door op onderstaande link te klikken kun je het beluisteren.

"Prinsenlied 2020"

 

* We hebben op de landgoed Twente marathon (LTM) mogen spelen. Bij de start en bij de finish. Tevens hebben we het nummer "Niks mer good" omgedoopt tot het nieuwe LTM-lied. Op onderstaande link is het te beluisteren. Voor de niet tukkers onderons hebben we ook het lied nog vertaald.

 

"LTM Lied 2019 "

 

Voorzitter Huttenhuis doet de opening van de LTM

Mienke op de mondharmonica bij afwezigheid van Tinus. Hij liep samen met z'n vrouwtje mee.

Grandioos zomerfestival te denekamp. Geweldige sfeer.

 

Loeks op Zomerfestival Denekamp 2019" (kan even duren moet laden)

Abraham Tijdhof" (kan even duren moet laden)

beluisteren jubileumnummer "Mooiste Kleurke"

Clip "Mooiste Kleurke" (kan even duren moet laden)